Concord İnterPlus önceki cep telefonlarına göre ciddi bir tasarım farklılığı ortaya koyuyor

03/01/2017

Yılların biriken tecrübesiyle, günümüz teknolojisine yenilikleriyle adından sıkça söz ettiren Türk markası “CONCORD”, 2015 yılına yepyeni ürünlerle çıkmaya hazırlanıyor. Aylardır merakla beklenen cihazı, performans ve tasarım konularında önemli yeniliklerle birlikte geldi. “Concord İnterPlus “ önceki cep telefonlarına göre ciddi bir tasarım farklılığı ortaya koyuyor. Concord tasarımcıları ve mühendisleri tarafından baştan aşağı yeniden tasarlanmış.

İnterPlus, 5.0 inçlik bir ekrana sahip ve bu ekranın ilk göze çarpan özelliği; “HD” kalitesine sahip olması. Bilmeyenler için hemen yazalım İnterPlus Türkiye’nin en ince ve en hafif cep telefonudur. 6.5 mm incelik ve 125 gram ağırlıktadır. 16 GB Dahili hafıza, 5 MP Selfie, 13 MP arka kamera özelliklerini bir arada bulundurmaktadır. “Concord İnterPlus” Android son versiyonu ve 4 çekirdekli güçlü işlemci sunuyor. Mobil oyun oynamaya, uzun yolculuklarda film izlemeye veya telefonunda saatlerce müzik dinlemeyi sevenlerin dikkatini çekecek cep telefonlarından birisidir.

İnterPlus, sahip olduğu fonksiyonları daha da pratik hale getiren aksesuarlarının yanı sıra, Flip Cover kılıf hediyesiyle gelmektedir. Etrafı çelik gövde ile kaplı beyaz ve siyah farklı iki renk ile gelen tasarım harikasi “İnterPlus” sektörde rakiplerini bir hayli zorlayabilir. Aktürk Group Yönetim Kurulu Üyesi Muhittin Aktürk; “Elimizden düşürmediğimiz teknolojik ürünlerin başında gelen cep telefonlarına yeni bir soluk getirdik. Değerli müşterilerimizden ve paydaşlarımızdan aldığımız geribildirimler sayesinde emin adımlarla sektörü sürekli ileriye taşıma gayretindeyiz. 2 yıl öncesine kadar akıllı telefonların büyüklüğü konuşulurken, günümüzde ”5.0 inç” ideal boyut halini kazanmıştır. Bizde bu doğrultuda ”5.0 inç”boyutunda yeni modelimizle geniş ekranda film izleme, oyun oynama, internette sörf yapma, görüntülü görüşmenin kolaylığını “İnterPlus” ile sunmaktan gurur duyuyoruz.